Bloggers gezocht

Door : | 0 Reacties | On : 10 oktober, 2017 | Categorie : Overige info

Blogger person

Bloggers

KidsMenu is op zoek naar bloggers. We bestaan nog niet zo lang en staan volledig open voor de input en creativiteit die ieder over kinderen, eten en een combi daarvan kan hebben. Schrijf je graag over kinderen, eten, gezonde recepten, lifestyle en leuke weetjes? Ben je een mama, papa, oma, opa en wil je graag interessante zaken op kinder- en voedingsgebied delen? Word dan blogger bij KidsMenu! Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je eens per maand een blog of recept schrijft op KidsMenu.eu, maar vaker mag natuurlijk ook. ­čÖé

Iedereen kan sowieso recepten plaatsen en na beoordeling worden deze meteen geplaatst op deze site. Wil je ook bloggen (of alleen maar bloggen)? Laat het ons weten en we passen je account aan.

 

Beheerder

Spreekt het concept en de opzet van KidsMenu je aan en zou je net dat beetje extra bij willen dragen? Naast bloggers horen wij ook graag wanneer je geïnteresseerd bent om mede-beheerder te worden. Naast het goedkeuren van recepten en blogs heb je inspraak over de invulling van de site en kun je je namens KidsMenu ook met social media bezig houden. Heel leuk om te doen en nog leuker om samen te doen!

 

email icon

 

Share This Post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben geen robot *